Tvrtka Tokić slavi 30. rođendan

Tvrtka Tokić danas ima više od 100 poslovnica u Hrvatskoj, a ove godine slavi 30. rođendan. Pogledajmo kako je izgledao njihov put i razvoj :)

Коментара

 1. David DK

  David DKПре месец

  Naručiš dio pa krepa za 2 tjedna ili ne paše uopće

 2. ivica dujic

  ivica dujicПре месец

  Pa svaka čast im i neka im je s srećom u budućnosti 👌.

 3. Ivan Zagreb

  Ivan ZagrebПре месец

  Mora slaviti jer balkanci vole bmw i ostale njemačke aute koji se uvoze razvaljeni i tu popravljaju samo da bi se vozio bmw. mečka..

 4. Ivan Zagreb

  Ivan ZagrebПре месец

  @Branko Kučera rekao sam da tokić i mehaničari od njih žive..

 5. Branko Kučera

  Branko KučeraПре месец

  @Ivan Zagreb Zvuči kao da si živio vani pa si sad otkrio Balkan. Ha ha! Pa šta onda ako Balkanci vole njemačka vozila?? Ne kužim tvoj komentar osim nekakvog pokušaja sarkazma jer eto baš je glupo što Balkanci vole Mečku , BMW , Audi i VW. Trebali bi svi bit pametniji kao ti i kupovat japanska vozila ili šta? Jel bi to trebala bit poanta prvog komentara? Samo pitam. Bez zamjerke.

 6. ivica dujic

  ivica dujicПре месец

  @Ivan Zagreb A šta ćeš . Svatko ima neku ulogu u životu 😁. Nemam određen izbor ali koji je trenutno je 60,000 €. U 5-6 godina ga se riješiš i uzmeš novi i tako u krug . Bitno da ide i da se ugodno osjećaš tijekom vožnji . Za duge relacije nisu sve marke ! Pozz

 7. Ivan Zagreb

  Ivan ZagrebПре месец

  @ivica dujic I ja, samo šta ja sa svojim japancem u svojih 12 godina vožnje nisam ostavio puno kuna za dijelove, osim ulje i filtere koje kupujem original. A imaš kanal od onog ADRI-ja, dečko godinama šerafi bmw 6-icu, promijenio motor..i stalno nešto kupuje, ko zna koliko je para ostavio na dijelove..a i na kazne jer ga svako malo hvata policija radi proklizavanja, izmjena auspuha..

 8. ivica dujic

  ivica dujicПре месец

  A kao auto za kavu imam Smarta for 2 cabri. Opet švabo 😁..

 9. Tarik Ikanović

  Tarik IkanovićПре месец

  Nisam znao da Tokić ima racing team i ove sajmove